Tablet SAMSUNG Galaxy Tab A7 Lite 8.7” 3/32 GB Wi-Fi Srebrny

(12 opinii klienta)
Dodaj do ulubionychDodano do ulubionychUsunięto z ulubionych 0
Dodaj do porównania
7
Nasza OcenaCzytaj opinie
  • Wyświetlacz 8.7″ o rozdzielczości 1340 x 800px, technologia TFT
  • Pamięć wbudowana 32 GB
  • Pamięć RAM o pojemności 3GB
  • Procesor MediaTek MT8768T, 8-rdzeniowy
  • System operacyjny Android 11
  • Komunikacja: Wi-Fi, Bluetooth 5.0, Moduł GPS
  • Złącza: USB, złącze słuchawkowe
Last updated on 19 kwietnia 2024 11:56
Cena z dnia: 17 kwietnia 2024 11:55

W erze cyfrowego wszechobecności, gdzie niezawodność i wydajność urządzeń mobilnych stają się priorytetem, tablet Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8.7” wyróżnia się jako urządzenie, które łączy kompaktowy rozmiar z mocą pełnowymiarowego tabletu. Czy jest to doskonały kompan dla studentów, pracowników zdalnych czy entuzjastów multimediów? Zapraszam do analizy, która odkryje wszystkie tajniki tego urządzenia.

Kluczowe Specyfikacje i Nowości

FunkcjaGalaxy Tab A7 Lite
Ekran8.7-calowy TFT
Rozdzielczość1340 x 800 pikseli
Pamięć Wewnętrzna32GB
Pamięć RAM3GB
ProcesorMediaTek MT8768T
System OperacyjnyAndroid 11
Komunikacja BezprzewodowaWi-Fi, Bluetooth 5.0, GPS
ZłączaUSB, słuchawkowe

Doskonała Jakość Obrazu i Wygoda Użytkowania

Zapewniając wyjątkowe wrażenia wizualne, ekran o przekątnej 8.7 cala z rozdzielczością 1340 x 800 pikseli jest sercem tego urządzenia. To tu rozgrywa się większość interakcji – od przeglądania treści, przez streaming video, aż do zaciętych sesji gamingowych. Intensywne kolory i ostrość obrazu sprawiają, że korzystanie z multimediów jest czystą przyjemnością.

Wydajność i Płynność Działania

Układ MediaTek MT8768T w połączeniu z 3GB pamięci RAM gwarantuje, że przełączanie się między aplikacjami czy praca z wieloma zadaniami na raz nie stanowi najmniejszego problemu. To istotne dla użytkowników, dla których multitasking jest codziennością.

Przestrzeń na Twoje Dane

Pojemność 32GB wbudowanej pamięci pozwala na przechowywanie dużej ilości danych. Dla wielu użytkowników takie pojemności w zupełności wystarczą do codziennego użytkowania, jednak tablet oferuje również opcję rozszerzenia przestrzeni za pomocą zewnętrznej karty pamięci.

Nowoczesny System Android i Dostęp do Aplikacji

Zastosowanie systemu Android 11 otwiera drzwi do szerokiej biblioteki aplikacji z Google Play. Dzięki temu, użytkownicy mają dostęp do najnowszych rozwiązań i nieustanne aktualizacje bezpieczeństwa oraz funkcji.

Komunikacja Bezprzewodowa i Złącza

Podłączenie do sieci Wi-Fi, korzystanie z Bluetooth 5.0 czy lokalizowanie pozycji za pomocą GPS – Galaxy Tab A7 Lite umożliwia szybką i stabilną komunikację z innymi urządzeniami i Internetem. A standardowe złącza USB i słuchawkowe ułatwiają ładowanie oraz słuchanie muzyki.

Dla Kogo Jest Tablet Samsung Galaxy Tab A7 Lite?

Ten tablet to idealny wybór dla:

  • Studentów – lekki i mobilny, świetnie sprawdzi się podczas notowania lub przeglądania materiałów edukacyjnych.
  • Pracowników zdalnych – niezawodność i możliwość szybkiego przełączania się między aplikacjami to atuty w pracy.
  • Miłośników multimediów – jakość obrazu i dźwięku sprosta oczekiwaniom nawet wymagających kinomanów.

Wyróżnione Opinie

„W tej cenie ciężko o lepszy wybór. Tablet jest szybki i ma wszystko, czego potrzebuję do codziennej pracy i rozrywki.” – Joanna, użytkownik

„Jako student, stawiam na mobilność i baterię, która wytrzyma cały dzień wykładów. A7 Lite spełnia moje oczekiwania.” – Kamil, student

Cena – gdzie kupić najtaniej?

Poniższe zestawienie zawiera aktualne ceny tego produktu w poszczególnych sklepach z elektroniką w Polsce. Sprawdź obowiązujące online promocje i rabaty. Możesz go zamówić z dostawą od 0 zł pod wskazany adres lub do wybranego punktu odbioru na terenie całej Polski:

Historia cen

Poniższe zestawienie to historia zmian ceny w ciągu ostatniego roku (lub od momentu monitorowania). Porównanie aktualnej ceny z najwyższą i najniższą oraz dat ostatnich zmian może pomóc w ocenie, czy to odpowiedni moment na dokonanie zakupu. Wysokość ceny może ulegać zmianie w zależności od okresowych promocji oferowanych przez sklep lub producenta, popytu, wyprzedaży stanów magazynowych a także zjawisk ekonomicznych (np. inflacja).

Historia zmian cen Tablet SAMSUNG Galaxy Tab A7 Lite 8.7'' 3/32 GB Wi-Fi Srebrny

Statystyki

Aktualna cena 697,00 zł 19 kwietnia 2024
Najwyższa cena 699,00 zł 29 lutego 2024
Najniższa cena 499,00 zł 20 marca 2024
Monitorowane od 29 lutego 2024

Ostatnie zmiany ceny

697,00 zł 1 kwietnia 2024
499,00 zł 20 marca 2024
699,00 zł 29 lutego 2024

Alert cenowy

Poniższy alert cenowy to darmowe narzędzie dla użytkowników, dla których aktualna cena jest za wysoka. Pozwala ustawić powiadomienie o spadku ceny do ustalonej kwoty. Powiadomienie zostanie wysłane tylko w przypadku, gdy produkt osiągnie ustalony próg cenowy.

Cena jest za wysoka? Damy ci znać gdy spadnie!

Ustaw alarm dla produktu: Tablet SAMSUNG Galaxy Tab A7 Lite 8.7'' 3/32 GB Wi-Fi Srebrny - 697,00 zł

Podsumowanie

7Nasza Ocena
Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8.7'' to urządzenie, które wyróżnia się na tle konkurencji dzięki zastosowaniu nowoczesnych rozwiązań technologicznych w kompaktowym rozmiarze. Wydajność, przenośność i dostępność to słowa-klucze opisujące ten tablet. Legendarna jakość wykonania z logo Samsunga gwarantuje długoletnie i bezproblemowe użytkowanie.
Jakość Obrazu
8
Wydajność
7
Przenośność
8
Stosunek Jakości do Ceny
7
Plusy
  • Kompaktowe rozmiary, łatwość w transporcie
  • Dobra jakość obrazu na ekranie 8.7 calowym
  • Możliwość rozszerzenia pamięci za pomocą karty SD
  • Dostęp do najnowszego Androida 11 i szerokiej gamy aplikacji
Minusy
  • Skromna pamięć wewnętrzna 32GB
  • Ograniczona ilość pamięci RAM (3GB) może wpływać na multitasking
  • Niska rozdzielczość ekranu w porównaniu do niektórych konkurentów
  • Przeciętna wydajność w zastosowaniach wymagających dużych zasobów

Specyfikacja: Tablet SAMSUNG Galaxy Tab A7 Lite 8.7” 3/32 GB Wi-Fi Srebrny

Wyświetlacz

8.7", 1340 x 800px, TFT

Funkcje ekranu

Autoobrót, Dotykowy

Pamięć wbudowana GB

32

Wielkość pamięci RAM GB

3

Procesor

MediaTek MT8768T, 8-rdzeniowy

Pojemność akumulatora mAh

5100

Wersja systemu operacyjnego

Android 11

Komunikacja

Wi-Fi WiFi, Bluetooth 5.0, Moduł GPS

Złącza

Złącze USB, Złącze słuchawkowe

12 opinii dla Tablet SAMSUNG Galaxy Tab A7 Lite 8.7” 3/32 GB Wi-Fi Srebrny

4.3 z 5
4
6
2
0
0
Czytaj opinie
Pokaż wszystkie Najbardziej pomocne Najwyższa ocena Najniższa ocena
  1. Avatar

    KamilK (zweryfikowany)

    Tablet spełnia moje oczekiwania, jest naprawdę wygodny w użyciu. Jakość wykonania mnie pozytywnie zaskoczyła. Polecam!

    Pomocna(0) Nieprzydatna(0)You have already voted this
  2. Avatar

    nataliaa (zweryfikowany)

    Jestem zachwycona, świetna jakość obrazu, prosta obsługa. Polecam wszystkim!

    Pomocna(0) Nieprzydatna(0)You have already voted this
  3. Avatar

    gosia19 (zweryfikowany)

    Dużo funkcji, intuicyjny interfejs, dobra wydajność. Jestem zadowolona z zakupu.

    Pomocna(0) Nieprzydatna(0)You have already voted this
  4. Avatar

    michal123 (zweryfikowany)

    Bardzo fajny sprzęt, polecam każdemu. Łatwa obsługa, dobra jakość wykonania.

    Pomocna(0) Nieprzydatna(0)You have already voted this
  5. Avatar

    Ania23 (zweryfikowany)

    Bardzo łatwy w obsłudze, świetna jakość obrazu. Polecam!

    Pomocna(0) Nieprzydatna(0)You have already voted this
  6. Avatar

    AniaKowalska (zweryfikowany)

    Tablet jest bardzo łatwy w obsłudze, świetna jakość obrazu, jestem bardzo zadowolona!

    Pomocna(0) Nieprzydatna(0)You have already voted this
  7. Avatar

    ola_m (zweryfikowany)

    Bardzo dobra jakość obrazu i dźwięku. Trochę mniejsza pojemność baterii niż się spodziewałam, ale ogólnie polecam.

    Pomocna(0) Nieprzydatna(0)You have already voted this
  8. Avatar

    kowalskir (zweryfikowany)

    Tablet o dobrej jakości, łatwy w obsłudze, super!

    Pomocna(0) Nieprzydatna(0)You have already voted this
  9. Avatar

    janusz_p (zweryfikowany)

    Bardzo prosty w obsłudze, dobra jakość obrazu. Polecam.

    Pomocna(0) Nieprzydatna(0)You have already voted this
  10. Avatar

    ela98 (zweryfikowany)

    Bardzo łatwy w obsłudze, fajna jakość, polecam!

    Pomocna(0) Nieprzydatna(0)You have already voted this
  11. Avatar

    bartek91 (zweryfikowany)

    Tablet okazał się być łatwy w obsłudze, a jakość obrazu zaskakująco dobra. Ogólnie jestem zadowolony z zakupu.

    Pomocna(0) Nieprzydatna(0)You have already voted this
  12. Avatar

    karolcia (zweryfikowany)

    Tablet jest ok, łatwy i wygodny w użyciu, fajna jakość obrazu.

    Pomocna(0) Nieprzydatna(0)You have already voted this

    Dodaj Opinię

    Tablet SAMSUNG Galaxy Tab A7 Lite 8.7” 3/32 GB Wi-Fi Srebrny
    Tablet SAMSUNG Galaxy Tab A7 Lite 8.7” 3/32 GB Wi-Fi Srebrny

    697.00 

    Błażej Zieliński
    Błażej Zieliński

    Entuzjasta telewizorów o wieloletnim doświadczeniu w recenzowaniu sprzętu elektronicznego. Błażej jest również pasjonatem sportu, a jego drugie zainteresowanie to wspieranie lokalnych drużyn sportowych.

    📧 Masz pytania? Napisz do mnie!

    telepedia.pl
    Logo
    Porównaj produkty
    • Total (0)
    Porównaj
    0